Wie ben ik?

Ik ben Marjoke Hoekstra, gepromoveerd socioloog en ervaren docent in het hoger onderwijs (HBO, WO).
Ik werk met veel plezier als supervisor en coach.

Mijn sterke punten

Het valt niet altijd mee om te laten zien wie je bent en wat je kan. Aan mij de taak om het beste in jou naar boven te halen. Dat lukt altijd! Het resultaat: als hoger opgeleide kun je beter keuzes maken. En wie keuzes maakt, ziet plezier en energie toenemen. Precies datgene wat je nodig hebt in je werk, promotie of opleiding.

Als supervisor en coach kan ik:

  • echt contact met je maken
  • confronteren zonder te (ver)oordelen
  • er snel achter komen wat je nodig hebt
  • nieuwe inzichten bij je losmaken
  • jou bewust maken

Geregistreerd

Goed om te weten dat ik als supervisor en coach geregistreerd ben bij de LVSC en de Vereniging coaches voor medici van het NHG.

LVSC registratieLVSC registratie

NHG supervisor/coaches voor mediciNHG supervisor/coaches voor medici

logo LinkedInLinkedinprofiel Marjoke Hoekstra